Čím sa odlišuje šťava z arónie vom Langlebenhof od iných štiav?

Prečo máme piť šťavu z arónie vom Langlebenhof?

Šťava z arónie má pre naše telo skutočne liečivé účinky. Ale čím sa odlišuje šťava z arónie vom Langlebenhof od iných štiav z arónie?

 Aronia vom Langlebenhof - výhody

S láskou a blízkosťou k prírode

Filozofiou značky vom Langlebenhof je byť blízko prírode a zaobchádzať s výrobkami opatrne. Lisovanie je veľmi jemné a nesnažia sa primárne o čo najvyššiu úrodu. To znamená, že trpké látky zostávajú vo výliskoch a nedostávajú sa do šťavy. Každá fľaša prejde našimi rukami a pred uvedením do predaja ju skontrolujeme. 
 

Slnečné lokality

Všetky plantáže sa nachádzajú v okolí Passau vo vybraných lokalitách. Tam na ne môže optimálne svietiť slnko, ktoré dodáva aróniovej šťave vom Langlebenhof slnečnú arómu.
 
aronia-vom-langlebenhof-aronia-saft-vorteile-warum-aroniasaft

Ocenenie Demeter

Jednoducho najkvalitnejšia a najchutnejšia šťava z arónie, ktorá splnila ako prvá šťava z arónie na svete prísne podmienky Demeter. 

Ideálny čas zberu

Slnko sa neriadi pravidlami, niekedy svieti dlhšie, inokedy kratšie. Iba neustála kontrola zrelosti plodov arónie umožňuje určiť správny čas zberu. Vďaka tomu môžu byť bobule arónie na slnku čo najdlhšie a získať tak čerstvú sladkosť. Bobule sa nezbierajú nezrelé a to môžete pocítiť na chuti! Naša šťava z arónie sa vyznačuje osobitnou jemnosťou.

aronia-vom-langlebenhof-aronia-saft-vorteile-warum-aroniasaft-3_11zon

Kvalita vďaka manuálnej práci

Zber plodov arónie sa vykonáva poloautomaticky. Zberá sa pomocou zberacieho stroja a plody sa navyše kontrolujú a preberajú ručne. Týmto spôsobom sa zo zberu úplne odstránia listy a malé zvyšky. To má priamy vplyv na kvalitu šťavy. Trpké látky z listov zostávajú mimo a neovplyvňujú chuť. Šťava z arónie je preto jemná a sladká.

Ručné odstraňovanie buriny

Znie to ako veľa práce - a aj je! Príroda je za to vďačná a spokojní zákazníci taktiež. 

IMG_2504_11zon

Žiaden priemysel

Spracovávajú sa len plody arónie z vlastného pestovania a tým sa určí ideálny čas zberu.

Žiadna chémia

Jasne a nekompromisne. Na plantážach Langlebenhof sa nikdy nepoužívajú pesticídy ani herbicídy. Sme presvedčení, že príroda si straty spôsobené škodcami kompenzuje sama. Používajú sa len ekologicky dynamizované prípravky Demeter.